Jo Tekstenbureau
 
Jolanda Hugens Kommers

Teksten

Of je nu hulp zoekt bij het schrijven van teksten voor een website, berichten op de sociale media, marketing materiaal, of andere vormen van communicatie, ik ben er om je te helpen. Dus als je het perspectief van een tekst professional op prijs stelt en meer uit je schrijfwerk wilt halen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Laat me je vandaag nog helpen het volledige potentieel van je teksten te ontketenen!

Herschrijven

Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het herschrijven van teksten, zodat ze een maximaal effect hebben op het beoogde publiek. Of je nu een breder publiek wilt bereiken of je tekst meer geschikt wilt maken voor een ander medium, ik kan je helpen. Ik werk met je samen om ervoor te zorgen dat je boodschap duidelijk en effectief overgebracht wordt, en dat ze de mensen bereikt door wie je gehoord wilt worden. Ik help je graag je boodschap over te brengen.

Ik ben een tekstschrijver in het Nederlands, ook bied ik vertalingen van het Engels of Duits naar het Nederlands. Met natuurlijk een correctie zodat het in het Nederlands goed te lezen is.

Kosten 

Over kosten van mijn werk ben ik graag transparant naar mijn potentiële klant. Ik werk graag met een vaste prijs, per tekst of per woord, zodat je precies weet wat je krijgt en er geen verrassingen zijn. Zo kun je er je budget op afstemmen en weet je hoe lang het zal duren voor je de teksten van me ontvangt. Ik stuur je vooraf een prijsopgave, zodat je kunt beslissen of mijn diensten geschikt voor je zijn. Hoewel ik begrijp dat de prijs een doorslaggevende factor kan zijn als je een tekstschrijver zoekt, is het belangrijk te weten dat mijn tarieven inclusief uitgebreid trefwoorden onderzoek zijn. Je maakt hier dus geen extra kosten. 

Enkele teksten geschreven voor klanten:

Vloer isolatie

Garage isolatie

F1 Circuit

Schenken aan je kinderen

In overleg kan ik meer links overleggen!