Jo Tekstenbureau
 
Jolanda Hugens Kommers

Freelance Copywriter


Wat ik doe

Ik ben een creatieve Copywriter die een passie heeft voor het maken van overtuigend en aantrekkelijk marketingmateriaal. Mijn achtergrond en ervaring in schrijven blinken uit op verschillende gebieden, waaronder communicatie, reclame, public relations, en marketing. Ik kan met kennis van zaken en vaardigheid over een breed scala van onderwerpen schrijven, en ik ben bijzonder sterk in het maken van effectief marketingmateriaal dat het publiek van mijn cliënten echt aanspreekt.


Wie ben ikAls copywriter met een passie voor overtuigen, ben ik toegewijd aan het produceren van inhoud van hoge kwaliteit die echt een impact kan maken voor mijn cliënten. Of het nu gaat om het schrijven van blog posts over interessante onderwerpen of het ontwikkelen van overtuigende campagnes voor bedrijven die een sterke branding nodig hebben, ik ben in staat mijn vaardigheden en kennis voor je in te zetten. Met meer dan tien jaar ervaring in het vakgebied kan ik me goed inleven in de behoeften van mijn cliënten en mijn schrijfstijl perfect afstemmen op hun merkstem. Dus als je een Copywriter zoekt die je visie echt begrijpt en je ideeën met krachtige woorden tot leven kan brengen, zoek dan niet verder dan mij en laat mij een passende offerte voor je maken.


Wat doe ik


Als copywriter met een passie voor overtuigen, zet ik me in om een producent te zijn van inhoud die effectief is. Mijn doel is om door mijn schrijven een impact te creëren.