Jo Tekstenbureau
 
Jolanda Hugens Kommers

Blogs en Nieuwsbrieven

In het digitale tijdperk van vandaag is het belangrijk een website te hebben die regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe en relevante inhoud. Niet alleen helpt dit je website hoger te scoren in zoekmachines als Google, maar het helpt ook om vertrouwen op te bouwen bij je klanten en website bezoekers. Door regelmatig blogartikelen te plaatsen, laat je zien dat je een expert op je gebied bent en dat je je inzet om waardevolle informatie te geven. Dit kan helpen om het verkeer naar je website te vergroten en kan ook gebruikt worden als hulpmiddel voor sociale media marketing en nieuwsbrieven. Kortom, bloggen is een geweldige manier om meer belangstelling voor je website te wekken en vertrouwen bij je publiek op te bouwen.

Bloggen kost veel tijd en moeite. Om de vruchten van succesvol bloggen te plukken, moet je consequent en regelmatig berichten plaatsen. Gewoon af en toe een artikel plaatsen zal niet genoeg zijn om op lange termijn resultaat te boeken of mensen met je inhoud bezig te houden. Als je hiervoor niet creatief genoeg bent door de eisen van het bloggen, of er gewoon de tijd of inspiratie niet voor hebt, kan het raadzaam zijn om dit werk uit te besteden.
Er zijn verschillende mogelijkheden om je blogs uit te besteden, van pay-per-article of per-woord regelingen, tot meer uitgebreide blog abonnementen. Met blog abonnementen kun je over langere perioden genieten van hoge niveaus van zichtbaarheid en verkeer op je website, want je berichten blijven toegankelijk voor lezers en kunnen zelfs gemakkelijk gedeeld worden via sociale media platforms. 

Als bekwaam copywriter bied ik een breed scala aan diensten die je kunnen helpen met al je copywriting behoeften. Of je nu tekst nodig hebt voor je website, blog posts, social media posts, of ander marketing materiaal, ik kan inhoud leveren die zowel boeiend als SEO geoptimaliseerd is om je online aanwezigheid een boost te geven en het verkeer naar je site te vergroten. Bovendien kan ik, indien nodig, sleutelwoorden voor je opzoeken en royalty-vrije afbeeldingen aan je geschreven inhoud toevoegen om de impact en zichtbaarheid ervan nog te vergroten. En indien gewenst kan ik de voltooide tekst ook direct aan je (WordPress-) website toevoegen voor extra gemak. Dus als je op zoek bent naar topkwaliteit die je bedrijf naar een hoger niveau helpt tillen, neem dan vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

Ook ben ik gespecialiseerd in het schrijven van nieuwsbrieven voor bedrijven. Ik help bedrijven om een band met hun klanten op te bouwen door goed geschreven, doordacht ontworpen e-mails te maken die regelmatig verstuurd worden. Mijn diensten omvatten het brainstormen over onderwerpen, onderzoek en feiten controle, het schrijven van aantrekkelijke teksten, en het ontwerpen van visueel aantrekkelijke lay-outs. Door nauw samen te werken met cliënten om hun bedrijfsdoelstellingen en doelpubliek te begrijpen, kan ik zeer gerichte e-mail nieuwsbrieven maken die helpen om een sterkere band met klanten te krijgen. Of je nu tekst nodig hebt voor een komende verkoopcampagne of boeiende inhoud voor een regelmatige bedrijfsupdate, ik kan je de hoge kwaliteit copywriting diensten bieden die je nodig hebt. 

Misschien werk je liever met een schrijver op een per-artikel of per-woord basis, waarbij je alleen betaalt voor de inhoud die je werkelijk gebruikt. Dit is mogelijk voor allerlei teksten.  Maar als alternatief kun je ook een abonnement nemen. Met een blog abonnement ben je verzekerd van langdurige zichtbaarheid en consistent verkeer naar je website of platform, en krijg je deskundige begeleiding bij het produceren van boeiende inhoud die je lezers steeds weer terug laat komen voor meer. De sleutel is consequentheid en toewijding in de loop van de tijd om je publiek op te bouwen en het meeste te halen uit dit krachtige middel om je merk of bedrijf te promoten. 

Door onderstaand formulier in te vullen kunt je mij een vrijblijvende offerte laten doen. Vraag mij dan ook zeker naar de inhoud van de abonnementen die ik je kan aanbieden!